Sidste nyt

11. august 2020

Jeg fik meget tidlig reserveret pladser hos Højmark til en skitur i 2021 i perioden 22. - 27. januar, men jeg fik ikke opkrævningen som sædvanlig. Jeg gik ud fra at det var p.g.a corona, men fik så pludselig en rykker på ikke så få kroner. Der var åbenbart sket en fejl/misforståelse.

Derfor er jeg nu i fuld gang med at få holdet fyldt op til en ny tur. Vi må håbe at turen kan afvikles som sædvanlig, men dette ved vi nok først mere om når vi når hen sidst på året.

Der er nu sendt a/conto opkrævning ud til dem som allerede er tilmeldt, men jeg håber at der snart kommer flere på listen.

1. december 2019

I denne weekend er ski sæsonen i Saalbach-Hinterglemm for alvor sat i gang. Det er dog i første omgang "kun" den øverste del af Zwölferkogel samt hele området mellem Wildenkarkogel og Asitz Bergstation der kan løbes på. Det ser til gengæld rigtig godt ud, og man kan godt blive lidt misundelig på alle dem der allerede har indledt sæsonen.

Nu er der jo kun at vente til det bliver 17. januar så vi alle 48 kan få vores lyst styret. De fleste skal jo nok også prøve den nye mulighed med at løbe til Zell am See, og evt. helt om til Kitzsteinhorn som ligger i 3029 meters højde.
Til højre ses 3 billeder fra nu som viser at vinteren forhåbentlig er kommet for at blive. På det nederste billede kan du måske få et indtryk af hvordan du kommer til Zell am See hvis ellers piste 168 er åben. Alternativ er der bus fra bunden af Schönleiten liften ned til Viehofen. Alle 3 billeder kan forstørres ved klik.


7. november 2019

Måske er det er godt tegn for den kommende skisæson, at sneen allerede er kommet til Alperne allerede her i starten af november måned.

I hvert fald ligger der lige nu sne ned til mellemstationerne, og YR langtidsprognose  lover sne og frost helt frem til 16. november.

Desværre har Kim Nørgaard og Martin Jerga måtte melde fra skituren på grund af sygdom, og lige nu er situationen sådan at vi er 38 på holdet.
Det betyder også at jeg snart må melde ind til Højmark at vi nok ikke på de 45 pladser besat.

Erik Nielsen appellerede i går vi Facebook siden "Dem fra Balling", om at der stadig er pladser på holdet. Spred gerne rygtet.

23. juni 2019

Der er nu fuld gang til tilmeldingerne til skituren 2020.

Vi har fået reserveret 45 pladser på Hotel Bärenbachhof.

Send endelig mail til ivar@fibermail.dk hvis du er interesseret i at deltage.